Wie zijn wij?

Gert Neyens

Gert

Gert studeerde af als schrijnwerker maar besliste al snel een andere weg in te slaan. Tijdens zijn studies deed hij in de zomermaanden immers vakantiewerk in de bouw en hij merkte dat dit meer zijn ding was. Gert startte in de bouwsector en heeft 10 jaar lang heel wat ervaring kunnen opdoen op verschillende werven, o.a. het bouwen van woningen, appartementsgebouwen, zwembaden,..

In 2012 besliste Gert om een andere professionele weg in te slaan. Hij vond de tijd rijp om zijn kennis en ervaringen over te brengen aan enthousiaste jongeren. Hij schoolde zich via het volwassenonderwijs (CVO LIMLO) om tot leerkracht en behaalde succesvol zijn diploma. Tot op heden werkt Gert nog steeds als leerkracht bouw.

Gert’s grootste project was het bouwen van zijn eigen huis, waar hij het totale pakket – van het uitzetten van de bouw tot het tegelen van de vloer – voor zijn rekening nam. Deze ervaring en al zijn kennis wil Gert graag inzetten in het verwezenlijken van jullie projecten .


Dries Hulshagen

Dries

Na zijn middelbare studies elektriciteit-elektronica behaalde Dries zijn bachelor diploma Elektronica-ICT.  Na het afstuderen werkte hij vier jaar in de evenementensector als hoofdtechnieker van een club. Vervolgens zette hij zijn carrière verder bij Infrabel, waar hij nog steeds werkt als eerste technicus seininrichting.

Sinds 2011 is Dries ook zaakvoerder van 3S-technics, een eenmanszaak voornamelijk actief in de licht- en geluidsector, maar ook met elektriciteitswerken. Projecten die hij onder andere uitvoerde zijn aanpassingen van elektrische installaties in renovatieprojecten en kleine nieuwbouw, aanpassingen voor laadstation e-car, etc.

Met het oprichten van G&D Building Solutions kan Dries zijn kennis rond elektriciteit en algemene kleine bouwwerken ook inbrengen in totaalprojecten. Hij kijkt er naar uit jullie te begeleiden naar een oplossing op maat.

Wat we voor u kunnen doen kan u terugvinden op onze pagina’s Wat doen wij? en Projecten.